2022. máj 29.

Világsztárok érkeznek a Campus Fesztiválra!

írta: Szóljon a rock!
Világsztárok érkeznek a Campus Fesztiválra!

Kilenc színpadon és hat további zenés-táncos helyszínen várja látogatóit július 20-24. között a debreceni Campus Fesztivál.

campus_fesztival_2022-prg.jpg

Tavaly a csak magyar fellépőket felvonultató fesztiválon négy nap alatt 87 ezer látogató fordult meg. Idén visszatérnek a nemzetközi produkciók is a debreceni Nagyerdőbe.

Fellép a holland sztár-dj, Tiësto, progresszív house és trance számaival, és koncertet ad a különleges hangú és személyiségű norvég énekesnő, Aurora is.

Bemutatkozik Debrecenben a svéd Zara Larsson popdíva, akinek legnagyobb slágere, a Lush Life már jóval egymilliárd meghallgatás fölött jár.

A Campus közleménye szerint új színfolt lesz a felhozatalban a brit Sigala, azaz Bruce Fielder, valamint az 1979-ben alakult, punk-rock legenda, a The Toy Dolls.

Mindemellett idén is több mint 200 magyar előadót lát vendégül a fesztivál. A felhozatalban helyet kapnak a legnépszerűbb, sokezres tömeget vonzó zenekarok mellett a feltörekvő tehetségek is.

A zenei kínálat sokoldalú: a pop, a hiphop, a rock és a metál, az alternatív vonulat, az elektronikus irányzatok és a folk, a világzene kedvelői is megtalálják a számításukat a Campuson.

campus_rock.jpg

A Campus Fesztivál több éve biztonságos, családbarát, kulturált esemény, amely minden korosztályt megérint. Sikerét évről évre a helyszín és a város adottságai is nagyban erősítik. A Nagyerdei Stadion és a Nagyerdei Víztorony, valamint az ezeket övező park a hazai fesztiválpiacon páratlan helyszínt biztosít a rendezvénynek, az ország legmodernebb strandja pedig 50 méterre található a helyszíntől.

A Campust az egyik legkomfortosabb hazai fesztiválként tartják számon. A zenei paletta sokszínűsége és a fesztiválozók igényeit kiszolgáló, mindenre kiterjedő szolgáltatások megteremtése mellett a szervezők évről évre fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást is.

campus_31.jpg

Belépők május 31-ig:

- bérlet: 29.990 Ft

- napijegy: 12.990 Ft

https://jegy.campusfesztival.hu/

Program: https://www.campusfesztival.hu/hu/program

 

 

 

Szólj hozzá