2022. sze 18.

Dupla Rammstein koncert - Puskás Aréna

írta: Szóljon a rock!
Dupla Rammstein koncert - Puskás Aréna

Rammstein Europe Stadium Tour 2023

rammstein3.jpg

A Rammstein 2023-ban harmadszorra is visszatér turnéjával az európai stadionokba.

Till Lindemannék május végén kezdik meg európai turnéjukat Litvániában, majd augusztus elején zárják Belgiumban. A szlovákiai Trencsénben és Bécsben is koncerteznek majd.

A Rammstein egy indusztriális metál zenekar Berlinből, Németországból. 1994-ban alakultak és a csapat az alábbi tagokból áll: Till Lindemann (ének), Richard Z. Kruspe (gitár és vokál), Paul H. Landers (gitár és vokál), Oliver “Ollie” Riedel (basszusgitár), Christoph “Doom” Schneider (dob) és Christian “Flake” Lorenz (billentyűs). Főként német nyelven szerzik dalaikat, de kiadtak már spanyol, francia, orosz és angol számokat is. Világszerte több,  mint 20 millió lemezt adtak el.

rammstein.jpg

Hogy pontosan mit jelent ez a turné, arról már számtalan újság beszámolt: akkora színpadot, ami időnként túllóg a stadion tetején is, tűzzel és lánggal bevilágított show-t, tökéletesen hangszerelt zenekart, a Rammstein színpadi humorát és szenvedélyét – és mindezt stílusban, méretben és minőségben valóban egyedülálló módon prezentálva. Így teljesen logikus, hogy a Rammstein minden rajongójának és a rajongóvá most válóknak újabb esélyt kínál, hogy élőben megtapasztalhassák „gigantikus show”-jukat (Rolling Stone), amitől az európai „stadionok megremegnek” (Nordkurier) „rengeteg tűzijátékkal, durranással és füsttel” (Sueddeutsche Zeitung).


A Rammstein többször járt már Magyarországon, legutóbb 2011-ben volt koncertje Budapesten. A zenekar idén adott ki új lemezt Zeit címmel.

rammstein2.jpg

A 2023-as budapesti koncert iránti fokozott érdeklődésre való tekintettel, a gyors egyeztetéseket követően a Rammstein bejelentette, hogy egy második koncertet is ad 2023. július 12-én a Puskás Arénában. A jegyértékesítés már el is indult.

Jegyvásárlás a Livenation oldalán

rammstein_trabant.jpg

Szóljon a Rock!

 

 

Szólj hozzá

Budapest Rammstein Aréna