2022. okt 16.

Karthago koncert az Arénában!

írta: Szóljon a rock!
Karthago koncert az Arénában!

arena_koncert.jpg

A műsor címe:  Karthago Szimfonik, „Máté Péter In Rock”

A legendás, idén már 43 éve együtt muzsikáló, Máté Péter díjas KARTHAGO együttes belevágott egy szokatlan, de fantasztikus projektbe. Elkészített egy teljesen új albumot az énekes zseni, Máté Péter legszebb dalaiból, saját, rock-stílusában feldolgozva! A lemez hatalmas sikert aratott, hónapokig vezette a hazai sláger-és eladási listákat!

A 43 éve változatlan felállásban – Takáts Tamás (ének), Szigeti Ferenc (gitár, ének), Kiss Zoltán Zéro (basszusgitár, ének), Gidófalvy Attila (billentyűs hangszerek, ének) és Kocsándi Miklós (dobok, ének) – működő hard rock zenekar a legnagyobb tisztelettel nyúlt Máté Péter kiválasztott dalaihoz, dallam- és szöveghűen, viszont vérbeli „karthagósra” hangszerelt verzióban rögzítette ezeket.

A „Máté Péter in Rock!” című új album bemutató koncertje 2022 november 19.-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában!

Egy igazán különleges, felejthetetlen estének nézünk elébe. Miközben úgy tűnik, hogy új rock-számokat hallgatunk, a dallamok és szövegek egytől egyik visszaköszönnek! Valahonnan mélyről, ifjúságunk életérzését, soha nem múló hangulatát felidézve.

A komplettebb zenei élményt, az elvarázsló, előtörő nosztalgiát még teljesebbé teszi a Szolnoki Szimfonikus Zenekar kísérete, ahogy a Karthagoval közösen megszólaltatják a zenekar legendás, saját dalait és a Máté Péter feldolgozásokat, új felfogásban.

Dübörögni fognak az elefántok is! Hamisítatlanul szólni fog a Rock! Úgy, ahogy eddig még soha nem hallhattuk Karthago koncerten!

karthago.jpg

 Facebook esemény

Karthago a facebookon

 

Dübörögjenek az elefántok, szóljon a rock!

 

Szólj hozzá

Máté Péter Aréna Karthago