2023. feb 05.

Lord koncert Debrecenben, a Roncsbárban!

írta: Szóljon a rock!
Lord koncert Debrecenben, a Roncsbárban!

lord_debrecen_farkas.jpg

A Lord legénysége nem pihen, idén is járják az országot. Második 50 évüket egy debreceni koncerttel indítják. A Roncsbárban játszik február 17-én pénteken, az 1972-ben alakult szombathelyi legendás zenekar, a Lord. A számtalan népszerű slágert, kiváló albumot és megannyi sikeres koncertet jegyző banda zenéjén generációk nőttek fel.

A két legrégebbi tag, az énekes Pohl Mihály és a gitáros Erős Attila mellett Apró Károly basszusgitáros, Horváth Zsolt billentyűs, és Világi Zoltán dobos alkotják a csapatot.

Ésszel, szinte felfoghatatlan. Több, mint 50 éve létezik a Lord zenekar! Félszáz év! Félszáz év zene, félszáz év csoda. Mert a Lord, maga egy csoda! Alázatosak, szerények, életvidámak, akik a közönség szeretetében fürdőzhetnek.

A Lord zenéje egy intelligens rock zene. Agy is kell hozzá, hogy megértsük, hogy miről szólnak a dalok. Valahol ez egy tudomány, a szíven át a lélekhez és az agyhoz jutnak el. Aki Lordot hallgat, azt megérinti a zene, a dallamvilág és a szövegvilág is. Tökéletes!

erezzel_engem.jpg

Minden Lord koncerten elmondja Misi, az énekes, hogy "A legjobb közönsége a Lordnak van, s azok ti vagytok!" Igen, mi vagyunk! A legjobb zenekarunk pedig nekünk van: a LORD!

Jegyek kaphatók ezen a linken

 lord_2023.jpg

 

Szóljon a Rock!

Örökké Szóljon a Lord!

 

 

 

Szólj hozzá

Debrecen Lord Roncsbár Pohl Mihály Erős Attila Szóljon a rock!