2023. aug 06.

Ossian a Campuson!

írta: Szóljon a rock!
Ossian a Campuson!

nyito.jpg

Tavaly Paksi Endre betegsége miatt elmaradt a zenekar debreceni koncertje, ezért fokozottan vártuk az Ossiant!

Be is indították a nyári estét: A rock katonái újra együtt vannak! A koncert során régi, nagyon régi, új és vadonatúj dalok is elhangzottak, folyamatosan fenntartva az óriási hangulatot. Fergeteges koncert kerekedett, dobogtak az acélszívek rendesen! Paksi Endre énekes végig interakcióban volt a Campus közönségével: mesélt, mosolygott, örült, énekelt. Maximális tisztelettel volt a rajongók felé és hálás köszönetét fejezte ki minden jelenlévőnek.

endre1.jpg

Elárulta azt is, hogy különleges év ez a 2023: a dobosuk, Kálózi Gergely fiatalabb, mint a zenekar: ő most 33 éves. A gitáros, Rubcsics Richárd és a basszeros Erdélyi Krisztián idén 50 évesek! Ő maga pedig ez év decemberében 65 éves lesz! Meg kell jegyezni, hogy az idei évtől billentyűs hangszerekkel is kiegészül az Ossian hangzás: Ádám Attila nagyszerű harmóniákat játszik.

dobos.jpg

A Barát c. dalnál Paksi Endre arra kért mindenkit, hogy fogja meg a mellette álló kezét és emelje a magasba!

„Ha nem süt majd a nap és minden szétszakad,
hidd el, a Barát veled marad”

erdelyi.jpg

Nagyon hamar elröpült a bő másfél óra, nehéz volt visszazökkenni a valóság talajára. Ez egy igazán sikeres és emlékezetes koncert volt!

csapat.jpg

 

A rock katonái, Forgószínpad, Ez jár nekem, Soha nem lehet, Ahol a szürkeség véget ér, Hangzavarban a harmóniát, Acélszív, Végállomás motel, Csak a jót, Békesség sugárút, Vigyázz a szívemre, Követem vakon, Lassan ébredő, Ember a Holdon, Gyönyörű bolond, A magam útját járom, A Barát, Rocker vagyok

Ráadás: Ahányszor látlak, Mire megvirrad

 

 

 

Szóljon a rock!

 

Szólj hozzá

Debrecen Campus fesztivál Ossian