2022. júl 31.

Kora délutáni KORI koncert a Campus Fesztiválon

írta: Szóljon a rock!
Kora délutáni KORI koncert a Campus Fesztiválon

kori_campus.jpg

KORI néven, egy teljesen új formáció élén, debreceni fiatal zenésztársakkal jelentkezett a P. Box, Omen és Szfinx zenekarok egykori, a Zorall jelenlegi énekese, Koroknai Árpád.

Termékeny időszak van a csapat mögött, új dalokat és több videoklipet is készítettek már. Most pedig a Campus Fesztivál színpadán adtak egy remek hangulatú koncertet.

16:45-kor volt a kezdés, a nap totál szemből sütötte a színpadot és a zenekart. Pusztító hőség volt, a csapat jól bírta, sőt, kezdésként arról szólt a dal, hogy Soha nem elég! A P.Box klasszikus után egy Omen klasszikus következett: Pokoli évek. A mai koncert első saját szerzeménye, a Sámántánc az ősszel megjelenő első albumon lesz hallható.

A zenekar tagjai felszabadultan, vidáman muzsikáltak, élvezték a fellépést. Az újkori P.Box Ezer év c. dala után a Szfinx zenekartól következett egy tétel: Aki voltam. Ismét egy új nóta: Benne van az élet. A P.Boxos Veled múljon el után, ismét egy saját klipes dal: Tegnapután.

A Pangea albumról következett ismét egy dal: Szél. Ennyi nagyszerű nóta elhangzása után, már lehet tudni, hogy a KORI zenekar muzsikáját az őszinte, dallamos hard rock jellemzi. Ilyen a következő saját szerzemény is, mely szintén rajta lesz az új albumon, a címe: Patkó a seggemen. Megható és felemelő pillanatok következtek. A zenekar énekese a színpadra szólította 6 éves kisfiát, Leventét és együtt énekelték a Ha nem lesz többé nyár c. dalt.

A természetesen hosszú hajú kisfiú bátran, határozottan énekelt, talán csak a vakító napsütés zavarta, apa büszke lehet rá, gratulálunk!

kori_fia.jpg

Izgalmas koncert volt, bárcsak tovább tartott volna! Köszönjük! Nagyon várjuk azt az első albumot!

Koroknai Árpád – ének

Simonyi László - gitár, vokál

Németh Attila - billentyű

Miski Zoltán - bass

Sávai Bence - dob

 kori_vege.jpg

 

Szóljon a Rock!

 

 

Szólj hozzá

Campus fesztivál Szóljon a rock! KORI