2022. sze 26.

Sting koncert a Főnix Arénában!

írta: Szóljon a rock!
Sting koncert a Főnix Arénában!

 

 sting.jpg

Sting My Songs koncertje egy dinamikus show, amely a tizenhétszeres Grammy-díjas előadó pályafutása során írt legnépszerűbb dalait tartalmazza, legyen az akár Police, vagy szóló sláger.

Az egészségügyi korlátozások miatt Sting My Songs turnéjának márciusi fellépései 2022 őszére kerültek át. Ez a halasztás a debreceni fellépést is érinti, így az eredetileg 2022. március 17-re tervezett koncert 2022. szeptember 29-én kerül megrendezésre a Főnix Arénában. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra.

A debreceni Főnix Aréna (2021-ig Főnix Csarnok) Magyarország harmadik legnagyobb rendezvénycsarnoka, amelyben akár 8500 ember is elfér. A küzdőteret minden oldalán kihúzható, teleszkópos lelátórendszer (a sarkokban diagonálisan beforgatott mobil lelátókkal) veszi körül. Koncerten a színpad a bejárattal szemben lévő lelátó helyén áll: ilyenkor az egész földszint nézőtérré változik. A Főnix Csarnokot földalatti folyosó kapcsolja össze a szomszédos Hódos Imre Sportcsarnokkal, hogy nagyobb rendezvényeken az ottani helyiségeket is lehessen használni. Míg a földszinten mobil teleszkopikus széksorok vannak, addig az első és a második emeleten, fixen beépített lelátókat találunk. A másodikon egy étterem is várja a vendégeket. A harmadik emeleten a VIP vendégek lelátói, étterme és 30 db egész évre bérelhető páholya található.

Az elejétől a végéig „mesteri produkciónak” titulált koncert „zenei utazásra viszi a rajongókat az időben”, olyan nótákkal, mint a Fields of Gold, Shape Of My Heart, Roxanne vagy a Demolition Man “felejthetetlen előadása.” A rajongók emellett még hallhatják az Englishman In New York, az Every Breath You Take és a Message In A Bottle számokat is, sok más mellett.

A turnén az énekest egy elképesztő csapat kíséri: Dominic Miller gitáros, Josh Freese dobos, Rufus Miller gitáros, Kevon Webster billentyűs, Shane Sager harmonikás, valamint Melissa Musique és Gene Noble vokalisták.

Az estét Joe Sumner előadása indítja majd.

Jegyvásárlás: Livenation.hu

                      Funcode.hu

 

Szóljon a Rock a Főnix Arénában!

 

 

Szólj hozzá

Sting Főnix Aréna