2023. ápr 27.

Mötley Crüe & Def Leppard: The World Tour!

írta: Szóljon a rock!
Mötley Crüe & Def Leppard: The World Tour!

2023. május 29. MVM Dome, Budapest

mo_tley_cru_e_def_leppard.jpg

A világ ikonikus, leghíresebb rocklegendái, a Mötley Crüe és a Def Leppard 2023-ban kiterjesztik The World Tour elnevezésű turnéjukat a teljes világra! Mindkét banda elviszi felvillanyozó showját a világ minden tájára, a latin amerikai koncerteket követően 2023 májusától rögtön Európába.

Ez a káprázatos show Budapesten is látható lesz 2023. május 29-én az MVM Dome-ban!

motley_show.jpeg

Az MVM Dome Európa egyik legnagyobb multifunkcionális arénája. Célja, hogy világszínvonalú szórakoztató és sporteseményeknek adjon helyet. Az MVM Dome vagyonkezelője a Ferencvárosi Torna Club, üzemeltetője pedig a Sportfive Hungary. Az MVM Dome egy 20 ezer fős szuperstadion, ahol mosdók, büfék, tágas vendégterek, illetve modern kép- és hangtechnika várja a koncertre érkezőket. Fizetni csak bankkártyával lehet, ugyanis a stadion minden szolgáltatóegysége készpénzmentes. Mivel teljes mértékben akadálymentesített (liftek, mozgólépcső), a speciális igényű vendégek sem fognak csalódni.

ketto.jpg

A Mötley Crüe legendája 1981-ben indult el a kaliforniai Los Angeles-ből. Egetrengető koncertjeik és húsos dalszövegeik rövid úton kimagasló sikert hoztak a konyhára. Zenéjükkel nem csak felborzolták, de meg is határozták a 80-as éveket. Több mint 100 millió eladott albummal jelenleg is előkelő helyet foglalnak el a legnagyobb glam metal együttesek csarnokában. 

motley_crue_jo.jpg

A Mötley Crüe eddig már több mint 5 milliárd letöltést gyűjtött össze digitális platformokon, és a bandának több mint 8 millió követője van a közösségi médiában. Az ikonikus élő fellépéseiről ismert banda számtalan teltházas világkörüli turnén van túl, rajongók milliói előtt játszottak, és olyan útmutató show elemek fűződnek a nevükhöz, mint Tommy Lee forgó dobszínpada, vagy Nikki Sixx láng-lövelő basszusgitárja.

Az Egyesült Királyságban fogant Def Leppard egész generációk zenei ízlését formálta fémesebbre, a hard rock egyik leghíresebb képviselője. A banda 1977 óta íródó sikersztorija halhatatlan slágerekkel és telt házas koncertekkel lett megalapozva. Pyromania és Hysteria című albumaik több mint 10 millió példányban találtak gazdára az USA-ban – ezzel a teljesítménnyel ma olyan rock formációk mellett kell őket említeni, mint a Van Halen és a Led Zeppelin. 

def-leppard_jo.jpeg

Pályafutása során a zenekar egy sor klasszikussá vált, úttörő albumot készített, amelyek mérceként szolgáltak a zenerajongók és a művészek generációi számára egyaránt. A banda látványos élő koncertjei és slágereik arzenálja a nevük szinonimájává vált, így a Def Leppardot a világ legnagyobb koncertbandájaként is szokták emlegetni. 2022 májusában a Def Leppard kiadta tizenkettedik stúdióalbumát, a Diamond Star Halos-t. Az album első helyen debütált az Apple és az Amazon Music listáin, valamint Top10-ben a Billboard albumlistáján, így ez lett a banda pályafutásának nyolcadik Top 10 albuma.

 

További információk, jegyvásárlás:

www.motley.com

www.defleppard.com

www.livenation.hu

 

 

Szóljon a Rock az MVM Dome-ban is!

 

 

logo_nagy_1.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

Budapest Def Leppard Mötley Crüe MVM Dome The World Tour