2021. okt 19.

Ossian - Most Mi jövünk!

írta: Szóljon a rock!
Ossian - Most Mi jövünk!

Ossian: "Most Mi jövünk!" címmel októberben megjelent a zenekar feldolgozáslemeze!
.
ossian_most.jpg

Áprilisban jelent meg “A Teljesség” című új Ossian lemez, idén viszont még egy újabb stúdiófelvételt vehetnek kezükbe a zenekar rajongói. A “Most Mi jövünk!” 19 feldolgozást tartalmaz, amellyel a három évvel ezelőtti ajándékot szeretnék viszonozni 19 zenekar felé. Az album október 22-én jelent meg, bővebb információ a https://ossian.hmusic.hu/ oldalon.


Paksi Endre énekes:

Életem talán egyik legszebb meglepetése volt 2018-ban, amikor a 60. születésnapomra a Magyar Rockzene nagyszerű zenekarai és előadói (és egy lengyel csapat is!) titokban készítettek egy Ossian-tribute albumot, „Egyek vagyunk” címmel, rajta jobbnál-jobb Ossian feldolgozásokkal.

Már régóta érett az ötlet, hogy „visszaadjuk a kölcsönt” , ahogy a Hatvanszor dalom refrénjében is elhangzik: „visszaadok mindent kamatostól, nem kétszer, nem háromszor…” jelen esetben 19-szer. Hatalmas munka volt a 19 szám átformálása, de minden percét élveztük! Tetszett, hogy ennyi és ennyire eltérő stílusvilágú csapatok dalai-szövegei között megtaláltuk a közös pontokat és úgy érzem, hogy sikerült a saját képünkre formálni ezeket a kitűnő szerzeményeket. Remélem, hogy minden Zenekar és a Közönségük is szeretettel fogadja tőlünk ezeket a feldolgozásokat

2018-ban 19 zenekar fogott össze és készített el Paksi Endre 60. születésnapjára egy Ossian feldolgozásokkal teli albumot - teljes titokban. A meglepetést most Endre és Rubcsics Ricsi viszonozza, az október 22-én megjelent, Most mi jövünk! lemezre minden Ossiant feldolgozó zenekartól felkerült egy-egy dal Endréék saját stílusára formálva és általuk előadva.

ossian_most_2.jpg

 

Szólj hozzá

Ossian