2022. aug 30.

Igényes, progresszív muzsika, nagyszerű zenészektől – iLand

írta: Szóljon a rock!
Igényes, progresszív muzsika, nagyszerű zenészektől – iLand

iland_nagy.jpg

Pálvölgyi Géza, Dorozsmai Péter, Takáts Tamás, Madarász Gábor és Kontor Tamás.

Az East-től a Korálon, Karthagón, Skorpión át a Tátrai Bandig rengeteg formációban találkozhatunk a mai napig ezekkel a kitűnő muzsikusokkal.

Az iLAND ennek a sok-sok zenei stílusnak különleges keveréke…egy zenei sziget, ahol jó időzni, csak úgy barangolni, vagy ha kedved tartja magad lenni...egy sziget, melyet ha megismersz, magadénak érzel, és talán egy idő után keresni kezded, mert egyszerűen jó ott…Ezt jelenti számukra zenészként az elnevezés, emiatt választották új zenekaruk nevéül, védjegyéül: iLAND

Az iLand alapítói (Takáts Tamás, Pálvölgyi Géza, Madarász Gábor, Dorozsmai Péter, Kontor Tamás) az East zenekar utolsó formációjában együtt zenélő kiváló muzsikusok. Az egykori közös együttes egyedi, színes, progresszív zenei irányának folytatásaként jelenik meg az új album, A Sziget.

Szeptember 6-án a MOMKULT-ban lesz "A Sziget" című iLand dupla album bemutatója, ahol az új dalok mellett a korábbról ismert 56’, Szerelem sivataga, David Bowie szeme, vagy az Elrejtettél a szívedben áthangszerelt változatait is előadják a koncerten.

iland_plakat.jpg

Igazi rock, igazi progresszív rock koncert!

Ott a helyed!

Ha még nem lenne jegyed, itt megtalálhatod, kiválaszthatod:

 https://momkult.jegy.hu/.../iland-lemezbemutato.../790839

 

Szóljon a Rock!

 

Szólj hozzá

East MOMKult iLand A Sziget