2024. sze 14.

Új Pokolgép dal és klip: Amíg a tűz tombol

írta: Szóljon a rock!
Új Pokolgép dal és klip: Amíg a tűz tombol

 pokolgep_kislemez2.jpg

Új dallal jelentkezett a Pokolgép. Az Amíg a tűz tombol a zenekar második felvétele az új énekessel, Bánhegyesi Richárddal.

Az első „próbatétel" a Nem ért engem a világ keretében történt, ami Petőfi Sándor versére építve egyszerre hozta vissza a régi idők ma is érvényes szellemiségét és csempészett friss energiákat a zenébe.

Az új dal szövegét Molnár Máté, a Road frontembere írta. „Egy klip is készült hozzá, hála a GrundRecordsnak – ezúton is köszönjük szépen! – mondja Kukovecz Gábor gitáros. – A videót Farkas Péter Gábor készítette, aki ragyogó munkát végzett, végig nyitottan és konstruktívan állt hozzá az egész projekthez. Meghallgatta az összes kívánságunkat és teljesítette is, ami lehetséges volt. A végeredmény pedig úgy gondolom, hogy kellőképpen lendületes lett, ráadásul hűen tükrözi a banda zeneiségét és azt az attitűdöt, amit képviselni szeretnénk. Egy igazi heavy metal videoklip!"

Az idei év bőven tartogat még újdonságot, ugyanis a közeljövőben egy nagylemez érkezik majd a Pokolgéptől. A tíz vadiúj dalból álló kiadvány már a címével világossá teszi, hogy a zenekar nem kíván a múltba révedni. A tervek szerint kilenc dalt Bánhegyesi Richárd énekel, míg egyet Kukovecz Gábor ad elő. „Úgy gondolom, hogy a Vissza sose nézz zeneileg egy még brutálisabb korong lesz a Metálbombánál, illetve hangzásvilágában is keményebb lesz. Tele van olyan dolgokkal, amik nem a zenei klisék halmazába tartoznak" – mondja Gábor.

A zenekar december 30-án egy különleges „hármas" lemezbemutatót ad a Barba Negra színpadán, ahol három különböző album anyagából válogatnak majd.

pokolgep_uj.jpg

Kukovecz Gábor – gitár
Bánhegyesi Richárd – ének
Z. Kiss Zalán – gitár
Pintér Csaba – basszusgitár
Kleineisel Márk – dobok

 

 

Szóljon a Rock!

 

Szólj hozzá

Pokolgép Barba Negra Kukovecz Gábor Bánhegyesi Richárd Amíg a tűz tombol